Flere saker om El Salvador:
Nyhetsside, El Salvador 
Arkiv, alle saker om El Salvador 
El Salvador
Politikk
To tidligere geriljaledere tar over i El Salvador

Kureren - Valgdomstolen i El Salvador har avvist en klage fra den høyreorienterte opposisjonen mot resultatet av presidentvalget tidligere i mars. Den tidligere geriljabevegelsen på venstresiden, FMLN, kasserer seieren og partiets ledere tar over makten i El Salvador.
El Salvador
Politikk
Valgthriller i El Salvador: 50 prosent til hver

Kureren - Den andre runden av presidentvalget i El Salvador endte uavgjort. Etter at venstresidens kandidat synes å ha vunnet med 50,1 prosent av stemmene mot høyresidens 49,9 prosent, har valgkommisjonen beordret en ny manuell opptelling. Begge kandidatene hevder å ha vunnet valget.
El Salvador
Politikk
Tidligere gerilja nær valgseier i El Salvador

Kureren - Det må holdes en ny valgrunde etter søndagens presidentvalg i El Salvador. Visepresidenten og presidentkandidaten til en tidligere geriljabevegelse på venstresiden, FMLN, fikk over 49 prosent av stemmene og er dermed storfavoritt. Motkandidaten blir fra den konservative koalisjonen ARENA.
El Salvador
Politikk
El Salvador utplasserer hæren før presidentvalget

Kureren - El Salvador gjennomlever dager med stor spenning, preget av en økende voldsbølge rett før presidentvalget som skal avholdes den 2. februar. Regjeringen har allerede annonsert at hæren og tusenvis av politimenn skal utplasseres for å garantere sikkerheten under valget.
El Salvador
Samfunn
El Salvador halverer medisinprisene

Kureren - Hittil har El Salvador vært et av landene der leggemidler er dyrest, ifølge offisielle data. Men nå har regjeringen tatt tak og vedtatt en lov som senker prisene på de 4.000 legemidlene som selges i landet fra 35 til 60 prosent.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no