Mer om Turkmenistan i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Kurerens magasin
Reportasjer om Turkmenistan
» Turkmenernes "Gud" ned fra pidestallen

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Turkmenistan, toppsaker
» Full diktatorkontroll i Turkmenistans første "flerpartivalg"
» Turkmenistan skal anlegge enorm kunstig sjø i ørkenen
» Lukkede Turkmenistan vurderer å åpne økonomien


Politikk
Full diktatorkontroll i Turkmenistans første "flerpartivalg"

Kureren, 17. desember 2013 - Det svært energirike sentralasiatiske diktaturet Turkmenistan avholdt sitt første "flerpartivalg" i helgen, og de offisielle resultatene lar fortsatt vente på seg. Men valgoppslutningen skal ha vært på hele 91,3 prosent, og russiske valgobservatører hevder valget var helt fritt.
Samfunn | Viten
Turkmenistan skal anlegge enorm kunstig sjø i ørkenen

Kureren / EurasiaNet, 17. september 2013 - Den tidligere sovjetrepublikken Turkmenistan er kjent for sine selvgode diktatorer, men også for å ligge nært den nå inntørkede Aralsjøen. Da er det kanskje bare logisk at landets nye diktator har bestemt at det skal anlegges en ny, enorm sjø i ørkenen i Sentral-Asia.
Politikk | Økonomi
Lukkede Turkmenistan vurderer å åpne økonomien

Kureren, 30. januar 2013 - Diktaturet Turkmenistan i Sentral-Asia har vært stengt for utenomverden i to tiår og staten har detaljstyrt all økonomisk virksomhet. Nå inviterer diktatoren WTO til landet og snakker overraskende om privatiseringer.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no