Flere saker om Romania:
Nyhetsside, Romania 
Arkiv, alle saker om Romania 
Romania
Politikk
Romania får ny regjering, den tredje på to år

Kureren - Romanias statsminister, sosialdemokraten Victor Ponta, vant i dag en tillitserklæring i parlamentet for sin nye koalisjonsregjering. Den nye koalisjonen kom til etter at det liberale partiet forlot regjeringen i forrige uke og skapte politisk krise. Dette er Pontas tredje regjering siden 2012.
Romania
Samfunn
Romania er fortsatt fullt av rumenere

Kureren - Det er blitt 2014, og i mange nord- og vesteuropeiske land fryktes "en invasjon" av rumenere, som ifølge britenes statsminister David Cameron vil snylte på våre velferdssystemer. Men ingenting tyder på dette i Timisoara i Romania.
Samfunn
Oppgjør med våre fordommer mot rumenere

Leder, Kureren - Dette er mitt første besøk i Romania, og jeg visste ærlig talt ikke hva som ventet meg da jeg reiste inn i landet. Man hører nemlig intet positivt om rumenere og Romania i Norge (og i det meste av Vest-Europa). Jeg dro for å utfordre fordommene, og det viste seg å være fort gjort.
Romania
Kultur | Reise
Romania satser på "diktatorturisme"

Kureren - Livet til Romanias stormannsgale diktator Nicolae Ceauşescu (1918-1989) er allerede en turistattraksjon. Palasset, gravstedet og fødestedet hans er åpne for besøkende. Og nå åpnes også et museum i kasernen der Ceauşescu og kona ble ført for retten, dømt til døden og henrettet.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no