Flere saker om Libya:
Nyhetsside, Libya 
Arkiv, alle saker om Libya 
Libya
Politikk
Valg i Libya: Frustrasjon og lav deltakelse

Kureren - Libyere valgte i går, uten stor entusiasme, 60 representanter som får i oppdrag å utforme en grunnlov som skal etablere nye statsinstitusjoner etter 40 år med Muammar Gaddafis diktatur. Valgdagen var rolig i det meste av landet, men valgdeltakelsen var lite imponerende.
Libya
Samfunn
Tortur er vanlig i Libya, to år etter Gaddafi

Kureren - En større FN-granskning viser at menneskerettssituasjonen i Libya ikke er blitt mye bedre etter Gaddafis fall. Men det står ikke på den nye regjeringen i Tripoli, ifølge FN. Det er de forskjellige opprørsgruppene som styrtet Gaddafi som fortsatt torturerer.
Libya
Politikk
NATO frykter kollaps av staten Libya

Kureren - En intern NATO-rapport går langt i å advare om at Libya kan kollapse under trykket fra utallige væpnede grupper og et svært svakt utbygd militærvesen. NATO-leder Anders Fogh Rasmussen bekrefter at alliansen vurderer å gi militær hjelp til libyske myndigheter.
Viten | Økonomi
"Libya kan produsere mer solenergi enn olje"

Kureren - Ifølge britiske forskere kunne Libya produsert rundt fem ganger mer solenergi enn mengden energi som nå pumpes opp av olje - og dette dersom det enorme ørkenlandet bruker kun 0,1 prosent av arealet sitt. Også vindkraft skal ha et enormt potensial.
Samfunn | Økonomi
Ghadaffi forsvinner fra libyske sedler

Kureren - Nå blir Moamar Ghadaffi destruert for godt, i hvert fall fra libyske pengesedler. Sentralbanken i Tripoli har endelig de nye sedlene klare, der eksdiktatoren erstattes med revolusjonskjempere og Libyas nye flagg.

» Islamister truer kristne og moderate muslimer i Tunisia og Libya
» Freden i Libya truet, ifølge FN

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no