Flere saker om Irland:
Nyhetsside, Irland 
Arkiv, alle saker om Irland 
Innenriks | Irland
Reise | Økonomi
Norwegian får grønt lys til å flagge ut til Irland

Kureren - Irske myndigheter har nå utstedt driftstillatelse og lisens til Norwegians heleide datterselskap Norwegian Air International Limited, som har administrasjonskontorer i Dublin. Dermed kan deler av det norske flyselskapet flagge ut til Irland.
Irland
- Eurokrisen - Økonomi
Irland takker nei til mer krisehjelp

Kureren - Irlands statsminister Enda Kenny kunngjorde i dag at regjeringen takker nei til mer økonomisk nødhjelp fra EU og Det internasjonale pengefondet (IMF) når den løpende krisepakken avsluttes den 15. desember. Men den irske økonomien er ikke ute av krisen.
Irland
Politikk
Irske velgere overrasker i folkeavstemning om senatet

Kureren - Etter initiativ fra regjeringen har det irske folk blitt bedt om å stemme over en avvikling av det avleggse og maktesløse overhuset i Dublin, senatet "Seanad". I meningsmålingene var det et massivt flertall for å avvikle senatet, men et ørlite flertall sa likevel "nei".
Irland | Portugal
Økonomi
Portugal og Irland får gjeldsutsettelse

Kureren - Finansministerne i eurosonen har på et møte i Dublin i dag vedtatt å gi Irland og Portugal syv år ekstra på å nedbetale kriselånene de har fått fra EU. Vedtaket kommer som følge av månedslange, tøffe forhandlinger.
Irland
- Eurokrisen - Økonomi
Overraskende vekst i Irland

Kureren - Kriselandet Irland er ett av svært få i eurosonen som opplevde økonomisk vekst i vinter. Selv om veksten er beskjeden, er den større enn forventet og stor nok til å bidra til å senke arbeidsledigheten noe.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no