Flere saker om Indonesia:
Nyhetsside, Indonesia 
Arkiv, alle saker om Indonesia 
Indonesia
Politikk
Opposisjonen vinner valget i Indonesia

Kureren - Tidlige resultater fra parlamentsvalget i Indonesia, verdens fjerde mest folkerike stat, gir seieren til det største opposisjonspartiet. Regjeringspartiet gjør samtidig et katastrofevalg etter at partiet har blitt rystet av flere korrupsjonsskandaler.
Indonesia
Økonomi
Storstreik for minstelønn i Indonesia

Kureren - Selv Indonesias president Susilo Yudhoyono er til dels enige i premissene for den store todagers streiken i landet. "Tiden der verden ser på Indonesia som en kilde for billig slavearbeid er over," sa han nylig. Nå krever folket en kraftig lønnsvekst.
Indonesia
Samfunn
Indonesias øverste dommer mottok bestikkelser

Kureren - I Indonesia har lederen for grunnlovsdomstolen, landets høyeste rettsinstans, blitt tatt på fersken mens han mottok bestikkelsespenger for å manipulere valgresultater. Det folkerike asiatiske landet har i de siste årene blitt rystet av korrupsjonsskandaler.
Indonesia
Politikk | Samfunn
Indonesia gjeninnfører dødsstraff

Kureren - Mens det var håp om at dødsstraffen var på vei ut av Indonesias rettssystem, gjennomførte staten denne uken den første henrettelsen på fire år. Mer enn 100 fanger sitter på dødscelle i Indonesia, og statsadvokaten har kunngjort at flere nå skal skytes.
Politikk | Økonomi
Indonesias regjeringsparti rystes av korrupsjonsskandale

Kureren - Indonesias regjerende Demokratiske parti har markedsført seg som partiet som skulle bekjempe korrupsjon. Nå rystes partiet til president Susilo Bambang Yudhoyono selv av en korrupsjonsskandale, og partilederen har måttet gå av.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no