Flere saker om Filippinene:
Nyhetsside, Filippinene 
Arkiv, alle saker om Filippinene 
Filippinene
Politikk
Historisk fredsavtale på Filippinene etter 30 års kamp

Kureren - Filippinenes regjering og den muslimske opprørsgruppen Moro-fronten for Islamsk Frigjøring (MILF) signerte i dag en fredsavtale etter en 30 år lang væpnet kamp. I bytte for fred skal den gamle opprørsgruppen få opprette en muslimsk autonom region sør på øygruppen.
Kina | Filippinene
Politikk
Filippinenes president: "Asia er på randen av verdenskrig"

Kureren - Presidenten på Filippinene, Benigno Aquino, sammenlikner dagens situasjon i Øst-Asia med forholdene i Europa rett før Andre verdenskrig. Han advarer særlig mot Kinas aggressive utenrikspolitikk. Også Japan har nylig advart mot krigsfaren i regionen.
Filippinene
Samfunn
5,4 millioner rammet av tyfonen på Filippinene

Kureren - Myndighetene på Filippinene har oppdatert skadeomfanget etter tyfonen Haiyan: Minst 5,4 millioner mennesker skal være rammet og ha behov for hjelp. "Nå er det et umiddelbart behov for mat, vann, husrom og helsetjenester," uttaler Røde Kors i en appell i dag.
Filippinene
Politikk
President Aquino styrket etter valg på Filippinene

Kureren - Partiet til Filippinenes president Benigno Aquino ser ut til å utvide sin støtte i kongressen og senatet etter gårsdagens valg. Valget ble sett på som en avstemning over Aquinos reformpolitikk mot korrupsjon og fattigdom.
Syria | Filippinene
Politikk
Ingen vil vokte Golanhøydene for FN

Kureren - Det kan gå mot en avvikling av den viktige FN-troppen som vokter buffersonen mellom Syria og de israelskokkuperte Golanhøydene etter flere bortføringer. To land har allerede trukket seg ut, og nå vurderer Filippinene det samme.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no