Flere saker om Estland:
Nyhetsside, Estland 
Arkiv, alle saker om Estland 
Estland
Politikk
34-åring blir ny statsminister i Estland

Kureren - Taavi Rõivas (34) ser ut til å bli Europas yngste statsminister. Etter at Estlands statsminister Andrus Ansip overraskende gikk av for to uker siden, har flere toppkandidater gått overende. Nå har et flertall i parlamentet stilt seg bak reformvennlige Rõivas.
Estland
Samfunn | Økonomi
Gratis kollektivtransport ble en fiasko i Estland

Kureren - Ved nyttår fikk Estlands hovedstad Tallin gratis kollektivtransport. Men etter nesten et år viser det seg at innbyggerne ikke bruker tjenesten mye mer enn før. Og mange mener nå at myndighetene kanskje vedtok satsningen litt for tidlig og på feil premisser.
Estland
Viten
Vikingskip i Estland datert til før Lindisfarne

Kureren - Dateringen til de to vikingskipene funnet på øya Saaremaa i Estland overrasker. De krigsutrustede skipene er 50-100 år eldre enn strandhugget på Lindisfarne, og de knuser dermed myten om at vikingtiden begynte med et brak i år 793.
Estland
Økonomi
Estisk vekst trosser eurokrisen

Kureren - Det baltiske eurolandet Estland oppjusterer vekstprognosene. Den økonomiske veksten på mellom 3 og 4 prosent i år og i 2014 drives av økt innenlandsk konsum og styrket eksport, særlig rettet mot Skandinavia.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no