Flere saker om Tunisia:
Nyhetsside, Tunisia 
Arkiv, alle saker om Tunisia 
Tunisia
Politikk
Endelig enighet om ny grunnlov i Tunisia

Kureren - Tre år etter at den arabiske våren startet i Tunisia, er landets nye politikere blitt enige om en ny grunnlov. Denne vil bli vedtatt i løpet av helgen, melder parlamentspresidenten, og da kan tunisierne endelig forberede valget på landets første ordinære parlament.
Debatt | Politikk
Hvorfor det er reelt håp for et demokratisk Tunisia

Leder, Kureren - Det er tre år siden den arabiske våren startet i Tunisia, og i Vesten brer det seg en allmenn skuffelse over denne opprinnelig feirede bevegelsen. Ikke så rart, med diktaturtendensene i Egypt, kaoset i Libya og krigen i Syria. Men Tunisia er genuint annerledes.
Tunisia
Politikk
Islamistene gir fra seg makten i Tunisia

Kureren - Statsminister Ali Larajedh fra det moderate islamistpartiet An-Nahdah gir i dag fra seg makten til den partiløse industriministeren, Mehdi Jomaa, som har som oppdrag å organisere nyvalg i løpet av året. De sekulære kreftene begynner igjen å få overtaket i Tunisia.
Tunisia
Politikk
Tunisias islamistregjering vurderer nyvalg

Kureren - Det regjerende, islamistiske An-Nahdah-partiet i Tunisia møtes nå med stor folkelig motstand. I frykt for en liknende utvikling som i Egypt, tar nå ledende An-Nahdah-politikere til orde for "en ikke-politisk regjering" som skal lede landet til nyvalg.
Tunisia
Politikk
Øst-Tunisia under angrep fra al-Qaida

Kureren - Terrorgruppen "al-Qaida i Maghreb" har i ukevis bitt seg fast i regionen Kasserine i Tunisia ved den algeriske grensen. Den tunisiske hæren har satt i gang en motoffensiv mot islamistene, som trolig kommer fra Mali med våpen fra Libya.

» Islamister truer kristne og moderate muslimer i Tunisia og Libya

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no