Flere saker om Malta:
Nyhetsside, Malta 
Arkiv, alle saker om Malta 
Malta
Politikk
EU forarget over salg av statsborgerskap på Malta

Kureren - Ifølge planen skal det fra februar bli mulig å kjøpe et maltesisk statsborgerskap for 5,4 millioner kroner, inkludert pass med fri adgang til Schengen-sonen. Men planen møter motstand. EU-parlamentet vedtok i dag at et EU-statsborgerskap ikke er en salgsvare.
Malta
Politikk
Nå kan du kjøpe EU-statsborgerskap på Malta

Kureren - Malta trenger mer penger i statskassen, men løsningen på problemet er omstridt. Malta har godkjent en lov som tillater salg av maltesisk statsborgerskap, inkludert pass med tilgang til Schengen-sonen, for 650.000 euro (5,4 millioner kroner). Andre Schengen-land har lignende lovverk.
Europa | Malta
Politikk
Malta: "Kutt EU-bistanden til utvandrerlandene"

Kureren - EU må kutte bistanden til de afrikanske landene som ikke er i krig og ikke aksepterer å ta tilbake utvandrere som har fått avslag på asylsøknaden sin i Europa, ifølge et nytt forslag fra Maltas regjering. Malta ligger nært den italienske øya Lampedusa.
Malta
Samfunn
Konservative Malta kopierer norsk partnerskapslov

Kureren - Den verdikonservative katolske øystaten Malta skal introdusere en partnerskapslov inspirert av den norske loven fra 1990-tallet som regulerer parforholdet mellom to personer av samme kjønn. Maltas ny regjering hadde allerede lovet dette i valgkampen.
Malta
Politikk
Sosialdemokratene tar over på Malta

Kureren - Etter en klar seier i helgens valg kan sosialdemokratene på Malta igjen danne regjering etter 15 år i opposisjon. Allerede i dag skal Joseph Muscat tas i ed som Maltas nye statsminister, og ta fatt i å liberalisere øystatens konservative familielovgivning.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no