Flere saker om Madagaskar:
Nyhetsside, Madagaskar 
Arkiv, alle saker om Madagaskar 
Madagaskar
Politikk
Kupplederens kandidat vant valget på Madagaskar

Kureren - Foreløpige resultater konkluderer med at Madagaskars neste president heter Hery Rajaonarimampianina, som til nå har vært øystatens finansminister. Dette var kandidaten som ble anbefalt av kupplederen, som har styrt Madagaskar de siste fem årene.
Madagaskar
Politikk
En "militærjunta" skal styre regionene på Madagaskar

Kureren - Ministerrådet på Madagaskar besluttet overraskende å utnevne tre generaler og fem oberster til regionale ledere. Avgjørelsen begrunnes med den spente politiske situasjonen i landet. Madagaskar er midt i en prosess for å gjenopprette demokratiet.
Madagaskar
Politikk
Madagaskar velger ny president, men favorittene er ikke med

Kureren - Madagaskar velger på fredag ny president etter at valget er blitt utsatt flere ganger. Og bistandssamfunnet ser med spenning på valget, som betyr at sanksjonene mot Madagaskar vil kunne heves. Men de tre favorittene er allerede blitt diskvalifisert.
Madagaskar
Politikk
Madagaskar skal ha valg, uten kandidater

Kureren - I dag skulle det egentlig vært avholdt presidentvalg på Madagaskar. Men det er utsatt, igjen. Grunnen er at valgdomstolen i landet diskvalifiserte de tre mest kjente kandidatene i helgen, fem dager før valget, etter krav fra utenlandske bistandsytere.
Madagaskar
Politikk
Madagaskar: Valget det trolig ikke blir noe av

Kureren - På Madagaskar vil alle gjerne avholde valg. Men det internasjonale samfunnet nekter å godkjenne valgutfallet dersom ikke de tre hovedkandidatene, den sittende kupplederen, kona til den kuppede presidenten og en korrupsjonsdømt ekspresident, trekker seg.

» Gresshoppesvermer ute av kontroll på Madagaskar

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no