Flere saker om Forente arabiske emirater:
Nyhetsside, Forente arabiske emirater 
Arkiv, alle saker om Forente arabiske emirater 
Forente arabiske emirater
Reise
Dubai vant: Får arrangere Expo 2020

Kureren - Myndighetene i Emiratene jubler etter at Dubai er blitt valgt til å arrangere Verdensutstillingen i 2020. São Paulo i Brasil, Izmir i Tyrkia og Jekaterinburg i Russland var konkurrentene som nådde den siste etappen av løpet. Dubai håper på hele 25 millioner besøkende.
Forente arabiske emirater
Samfunn
Emiratene dømmer 68 islamister for "kuppforsøk"

Kureren - En større rettsprosess mot islamister og andre opposisjonelle i De forente arabiske emiratene har endt opp i strenge fengselsdommer. Menneskerettsgrupper hevder de dømte var utsatt for tortur under avhør og at de fleste anklagepunktene var "rent oppspinn".
Forente arabiske emirater
Reise | Økonomi
Emiratene har blitt Midtøstens store turistmagnet

Kureren - Mens Midtøsten som helhet opplever lavere besøkstall på grunn av uroligheter, har Emiratene bygget seg opp til den store turistmagneten i regionen. I fjor registrerte Emiratene en rekord med 11 millioner besøkende, så vidt bak Egypt.


Kurerens magasin
Reportasjer om Forente arabiske emirater
Forente arabiske emirater
Kultur | Reise
Emiratet uten plastikk: Ras al Khaimah

Kureren - Ras al Khaimah presenterer seg selv som "det neste store reisemålet" i De forente arabiske emirater. Men det skal ikke skje kun ved hjelp av fornøyelsesparker og gedigne shoppingsentre. Arkeologien og de gamle kulturskattene skal stå i fokus.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no