Flere saker om Burma:
Nyhetsside, Burma 
Arkiv, alle saker om Burma 
Burma
Økonomi
Telenor legger 3 mrd på bordet for lisens i Burma

Kureren - Telenor har i dag undertegnet en avtale med regjeringen i Burma om en landsdekkende telekommunikasjonslisens. Lisensbeløpet er på 500 millioner dollar (over 3 milliarder kroner). Selskapet forventer å ansette 1.000 mennesker og å nå 90 prosent av befolkningen i Burma.
Burma
Politikk
Burma åpner for at Aung San Suu Kyi kan lede landet

Kureren - Burmas president Thein Sein ga i dag sin støtte til å endre landets grunnlov, som ble utarbeidet av militærjuntaen i landet. I en overraskende uttalelse støtter Sein endringer som vil tillate at fredsprisvinner og opposisjonsleder Aung San Suu Kyi kan bli valgt som Burmas statsleder.
Burma
Reise
Burma åpner grensene for å få flere turister

Kureren - Å reise mellom Burma og Thailand er blitt enklere etter at fire nye overganger er blitt åpent på grensen mellom de to landene. Burma har allerede opplevd en stor økning i antall reisende som ønsker å besøke landet fra lett tilgjengelige Thailand.
Burma
Samfunn
Burma er treg med å løslate barnesoldater

Kureren - Regjeringsstyrkene i Burma holder tusener av barn som soldater, og geriljagrupper gjør det samme. Og på tross av en avtale med FN fra 2012 om å løslate barnesoldatene, rekrutteres fortsatt barn til hæren. Men i går kunne FN i hvert fall feire frigivningen av 42 barn.
Innenriks | Burma
Økonomi
Telenor får mobillisens i Burma

Kureren - Telenor har fått tilslag på én av de to landsdekkende lisensene for teletjenester i Burma i hard konkurranse med internasjonale konserner. Telenors mobilnett i Burma kan være oppe og gå innen fem år, og selskapet har gode muligheter til å bli markedsledende i landet.

» 200.000 flykter fra syklon i Bangladesh, Burma
» Norsk næringsliv på vei inn i Burma
» Pakketuren går til Burma

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no