Medier
 

Leserkorrespondentbrev

Leserkorrespondentbrev er bidrag skrevet av Kurerens leserkorrespondenter, som er redaksjonens frie medarbeidere verden over. Korrespondentbrevene skal gi deg et innblikk i hverdagen og hendelser i forskjellige deler av verden, sett gjennom øynene til våre utmerkede leserkorrespondenter.

Leserkorrespondentbrevene er dermed en hybrid mellom redaksjonelt stoff og eksterne leserbrev. Du oppfordres til å se på dem som "bloggen" til eksterne medarbeidere, slik du kan finne dem i andre norske medier. Korrespondentbrevene er i regelen ikke objektiv journalistikk, men heller en subjektiv situasjonsbeskrivelse. Men de er kvalitetssikret, og ofte redigert, av redaksjonen i Kureren. I siste instans er selvsagt Kurerens redaktør ansvarlig for innholdet i leserkorrespondentbrevene.

"Korrespondentene" våre er alle svært skrivekyndige, har god lokalkunnskap og har gode analytiske evner. De har ikke studert journalistikk, men de har som regel mer kunnskap om emnet de skriver om enn den typiske journalisten. Og vi i redaksjonen i Kureren ser til at innhold og form holdes innenfor publisistiske rammer og medieverdens regelverk.

Bli leserkorrespondent, du også!
Liker du konseptet og kan tenke deg å bidra med refleksjoner og beskrivelser fra der du holder til? Trekker du andre konklusjoner enn en av våre leserkorrespondenter? Kunne du gjort det like bra eller enda bedre? Da bør du vurdere å bli leserkorrespondent for Kureren og sende inn korrespondentbrev med jevne eller ujevne mellomrom!

Det er fullstendig uforpliktende å bli leserkorrespondent i Kureren, og det er heller ikke en lønnet aktivitet. Dette er derimot din kanal for å skildre det du opplever i et fremmed land, det være seg Sverige, Senegal eller Samoa. Du trenger kun å ta kontakt med Kureren, og sette i gang skribentvirksomheten!

Hvordan bli leserkorrespondent?
denne siden finner du mer informasjon om hva det innebærer å bli leserkorrespondent og hvordan du kommer i gang:
Bli leserkorrespondent!
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no